شاگردان محمد ربیعی موفق شدند دیدار خانگی مقابل ملوان را با برتری پشت سر بگذارند .
در یکی از دو مسابقه ی آغازین هفته ی چهاردهم لیگ دسته اول فوتبال ایران تیم آلومینیوم اراک از ساعت ۱۴:۱۵ امروز در ورزشگاه امام خمینی میزبان تیم ملوان انزلی بود که قضاوت این مسابقه را محمدباقر پورباقر برعهده داشت .
محمدرضا قویدل ، مجید ایوبی ، روحالله نعمتی ، امید نظامیپور ، رامتین سلیمانزاده ، سیدمهدی حسینی ، ایمان باصفا ، رضا معقولی ، مهدی ترکمان ، حجت اسلامی و میثم آقایی ۱۱ بازیکنی بودند که با نظر محمد ربیعی در ابتدای مسابقه برای آلومینیوم اراک برابر ملوان انزلی به میدان رفتند .
در ترکیب ملوان انزلی هم حجتالله صدقی ، عبدالعظیم گوک ، امیرمهدی جانملکی ، پوریا غلامی ، محمدرضا نقدیپور ، حافظ یعقوبی ، میلاد کمندانی ، پژمان نوری ، محمد حسینیپور ، علیرضا دغاغله و شهریار مغانلو با نظر محمد احمدزاده مقابل آلومینیوم اراک بازی را آغاز کردند .
در حالی که دو تیم موقعیتهایی روی دروازه ی هم ایجاد کرده ولی نتوانسته بودند دروازه ی یک دیگر را باز کنند ، رضا معقولی موفق شد در دقیقه ی ۳۹ آلومینیوم اراک را پیش بیاندازد ولی برتری آن ها خیلی ادامه نداشت و پیش از پایان نیمه ی اول شهریار مغانلو کار را به تساوی کشید .
با وجود این که شاگردان ربیعی به دنبال زدن گل دوم بودند ، اما این ملوان انزلی بود که در دقیقه ی ۵۹ با شوت تماشایی پژمان نوری به گل رسید ولی آلومینیوم خیلی زود به بازی برگشت و توانست دو گل توسط میثم آقایی در دقایق ۶۵ و ۶۹ به ثمر رسانده و به امید کسب پیروزی خانگی ، این دیدار را دنبال کند .
در ادامه شاگردان ربیعی یک تک به تک از دست دادند و ملوان انزلی نیز یک فرصت داشت که قویدل با واکنش خود توپ را دفع کرد ولی در پایان آلومینیوم اراک توانست به پیروزی ۳ بر ۲ خانگی دست پیدا کند تا ۲۲ امتیازی شده و جایگاه پنجم جدول لیگ یک را حفظ کند ؛ ملوان نیز با این باخت ۶ امتیازی و در رده ی پانزدهم باقی ماند .
"ورزش سه"