خانه news شکایت پرسپولیس از شمس آذر در کمیته تعیین وضعیت – خبرگزاری مهر...

شکایت پرسپولیس از شمس آذر در کمیته تعیین وضعیت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

3
0
شکایت پرسپولیس از شمس آذر در کمیته تعیین وضعیت – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

تهران – به گزارش خبرگزاری مهر و گزارشی که در وب‌سایت رسمی باشگاه پرسپولیس منتشر شده است، اختلاف مالی بین باشگاه پرسپولیس و باشگاه شمس آذر قزوین در مورد انتقال مجتبی فخریان، بازیکن، بروز کرده است.

در بیانیه باشگاه آمده است که در مورد مبلغ پرداختی به شمس آذر در طول فرآیند انتقال این بازیکن، ابهام و تردید وجود داشته است. پس از این، پرسپولیس هواداران و رسانه‌های خود را از این موضوع مطلع کرد و متعاقباً شکایتی را در کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال ایران ثبت کرد.

این کمیته اکنون در حال بررسی این پرونده است تا مشخص شود که آیا مبلغ پرداختی توسط پرسپولیس باید مسترد شود یا خیر. مقامات باشگاه تأیید کرده‌اند که تحقیقات تا زمان اعلام تصمیم نهایی ادامه دارد.

به گفته پرسپولیس، این باشگاه به دنبال بازگرداندن وجوهی است که گفته می‌شود در جریان قرارداد انتقال مجتبی فخریان به باشگاه شمس آذر بیش از حد پرداخت شده است.

این پرونده چالش حقوقی و اداری دیگری را در فوتبال باشگاهی ایران نشان می‌دهد و تمرکز فزاینده بر شفافیت مالی و نظارت نظارتی در معاملات بازیکنان را برجسته می‌کند. لینک منبع

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید